Arina van Leenen

Culinair consultant - Marketing en Communicatie

Arina van Leenen

Culinair consultant - Marketing en Communicatie

Hoe maak je verjus en zet je dit in de markt?

Advies door consultant Arina van Leenen

De eerste pluk uit de Betuwe

Prepluk Verjus wordt gemaakt van de eerste pluk van duurzaam geteelde druivenrassen uit de Betuwe. De druiven zijn ten tijde van de pluk nog niet helemaal rijp, en hebben daarom nog een laag suikergehalte en een zure smaak. Het sap van deze groene oogst wordt geklaard en gebotteld.

Balans tussen zoet en zuur

Verjus past als fris-zure smaakmaker in bijna ieder gerecht. Het brengt balans tussen zoet en zuur in vruchtensappen of cocktails en verfijnt de smaak van vis, vlees en groenten. In tegenstelling tot azijn is Verjus een subtiel zuurtje dat door de gebruikte druivenrassen frisser en fruitiger smaakt.

“Een succesvolle marktintroductie bij o.a. Deli XL en delicatessen winkels.”

Ontwikkeling en marktintroductie Prepluk Verjus

Als eerste in Nederland heb ik Verjus op de markt gebracht op basis van gedegen internationaal vooronderzoek in de landen waar Verjus al langer gebruikt wordt. Met deze informatie en de huidige smaaktrends heb ik een vertaling gemaakt naar de Nederlandse markt. Ik heb zowel de productontwikkeling als de productpresentatie opgezet evenals de daarop volgende marktintroductie. Prepluk Verjus staat nu in de schappen bij twee groothandels waaronder Deli XL, en een tal van kleinere delicatessen zaken. Hierdoor wordt zowel de retail als de particulieren markt bereikt.

Contactgegevens

Als onafhankelijk culinair consultant in marketing en communicatie maak ik graag kennis met u.

Arina van Leenen
Mierlingsestraat 1
4117 GM Erichem
arina@takeawaysommelier.com

06 21 39 2901

Stel een vraag aan Arina

Aanhef

Arina van LeenenCulinair consultant - Marketing en Communicatie
06 21 39 2901