Arina van Leenen

Culinair consultant - Marketing en Communicatie

Arina van Leenen

Culinair consultant - Marketing en Communicatie

Restyling huisstijl van wijngaard De Reeborghesch

Huisstijl ontwikkeling door Arina van Leenen

Over wijngaard De Reeborghesch

Wijngaard De Reeborghesch ligt op circa 2 hectare land op een van de hoogste punten van gemeente Winterswijk (zo hoog als de kerktoren) en tussen het typisch Achterhoeks coulissen landschap. De gaard ontleent zijn naam aan het bosje (Borgh) op het erf, waar de reeën woonden, die snoepten van de allereerste druivenranken (op de Esch).

Wijngaard De Reeborghesch wordt met passie gerund door eigenaar en wijnbouwer Henk Marmelstein en vormt samen met elf andere wijnboeren het Coöperatief Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers.

Vernieuwde huisstijl

Ik ben door wijngaard De Reeborghesch gevraagd de huisstijl aan te passen naar een modern ontwerp met een frisse uitstraling. De nieuwe huisstijl moet in de toekomst doorgevoerd kunnen worden bij alle andere producten van wijngaard De Reeborghesch.

Wijnboer Henk Marmelstein

De nieuwe huisstijl is ontwikkeld vanuit de identiteit van Nederlands oudste wijnboer Henk Marmelstein en zijn wijngaard in de Achterhoek; De Reeborghesch. Het resultaat is een nieuwe ontwerp lijn voor zijn producten; Britt Bitt, Rosien Fortwien en Rubien Fortwien. Met het verhaal van Henk en zijn wijngaard op het etiket.

Contactgegevens

Als onafhankelijk culinair consultant in marketing en communicatie maak ik graag kennis met u.

Arina van Leenen
Mierlingsestraat 1
4117 GM Erichem
arina@takeawaysommelier.com

06 21 39 2901

Stel een vraag aan Arina

Aanhef

Arina van LeenenCulinair consultant - Marketing en Communicatie
06 21 39 2901