Arina van Leenen

Culinair consultant - Marketing en Communicatie

Arina van Leenen

Culinair consultant - Marketing en Communicatie

Firma Bruis het eigenwijze zusje van

Smaakbegeleiding door Arina van Leenen

Vraagstelling

Hoe kunnen we fruitverspilling tegen gaan en met creativiteit en gezonde dosis smaak?

Nederlandse ciders

Firma Bruis heeft ondertussen een heel aantal ciders gemaakt van verschillende rassen appels en peren! Daar ben ik, samen met de verschillende cidermakers, trots op!

Zo maakte Firma Bruis ‘Ooievaar Cider’, voor Restaurant Bentinck van appels uit de tuin van Kasteel Amerongen. Ook De Fruitmotor heeft er weer een verse cider en *appelsprankel bij! Wima Freshfood In & Out heeft een eigen cider in het assortiment gekregen. Bij Steve’z Perencider hebben ze er afgelopen jaar een klein broertje van 375ML bij gekregen! Daar proosten we op!

Een ander hoogtepunt is wederom de samenwerking met de mannen van Hoogstambrigade ‘De Toeren . ‘Wees Gegroet’, het eigen label van Firma Bruis,  is ondanks de kleine oogst toch ook weer gemaakt. De ambachtelijke cider van maar liefst 23 verschillende oude appelrassen uit pittoresk Buren blijft een bijzonder verhaal!

Bij Mobipers in Zoelen persen ze niet alleen alle appels voor onze ciders, maar ze hebben zelf ook smaakvolle cider!

*Non-alcoholisch alternatief

Naast Ciders maken we bij Firma Bruis ook sappen. Zo ontstond Betuwse Bruis Wit & Rosé van het Betuws Wijndomein en Appelstrankel van De Fruitmotor. De non-alcoholische dranken trend gaat goed samen met de missie om fruitverspilling tegen te gaan!

Contactgegevens

Als onafhankelijk culinair consultant in marketing en communicatie maak ik graag kennis met u.

Arina van Leenen
Mierlingsestraat 1
4117 GM Erichem
arina@takeawaysommelier.com

06 21 39 2901

Stel een vraag aan Arina

Aanhef

Arina van LeenenCulinair consultant - Marketing en Communicatie
06 21 39 2901